Συμβουλές για την υποψήφια νύφη πριν και κατά την αναζήτηση του νυφικού της


Για πολλές νύφες, η αναζήτηση του τέλειου νυφικού είναι το πιο συναρπαστικό μέρος της οργάνωσης ενός γάμου. Αν και είστε ενθουσιασμένη και ανυπομονείτε να ξεκινήσετε, υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία θα πρέπει να δώσετε προσοχή, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ορίστε το budget σας

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα ποσό στο μυαλό σας σχετικά με το κόστος αγοράς ή ενοικίασης του νυφικού σας. Αν η μόδα είναι πολύ σημαντική για εσάς επενδύστε κάτι παραπάνω στο νυφικό και μειώστε το ποσό που θα ξοδέψετε για παράδειγμα στο φωτογράφο. Ή το αντίστροφο.

 

Ξεκινήστε από νωρίς

Υπολογίστε ότι μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτείτε αρκετά μαγαζιά μέχρι να βρείτε το ιδανικό, ότι θα χρειαστεί χρόνος για τις αλλαγές που θέλετε, αλλά και ότι θα πρέπει να ξαναγίνουν τουλάχιστον άλλες δυο πρόβες, οπότε ξεκινήστε πολλούς μήνες νωρίτερα την αναζήτηση.

 

Κάντε την έρευνα σας

Ανοίξτε περιοδικά, αναζητήστε εικόνες στο ίντερνετκαι στα social media, ώστε όταν έρθει η ώρα, να έχετε μια ιδέα σχετικά με το στιλ νυφικού που θέλετε. Έτσι, θα διευκολύνετε και αυτόν που θα σας εξυπηρετήσει να σας φέρει φορέματα που θα σας αρέσουν.

 

Περιορίστε την παρέα σας

Επιλέξτε ένα- δυο άτομα που η γνώμη τους μετράει για εσάς στις δοκιμές των νυφικών. Έτσι, δε θα μπερδευτείτε με πολλές γνώμες, δε θα δοκιμάσετε φορέματα για να κάνετε το χατίρι σε άλλους και δε θα χάσετε πολύ χρόνο στο ραντεβού με συζητήσεις και εντάσεις.

 

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Ανεβάστε την αυτοπεποίθηση σας με το να πάτε περιποιημένη στα ραντεβού σας. Θα σας βοηθήσει να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, φορέστε στράπλες μπεζσουτιέν και εσώρουχο χωρίς ραφές σε ουδέτερο χρώμα.

 

Βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας

Πολλές φορές κάτι που δεν εντυπωσιάζει στην κρεμάστρα, δείχνει υπέροχο φορεμένο. Οπότε ακούστε τη γνώμη των ειδικών γιατί καμιά φορά μπορεί να εκπλαγείτε. Από εκεί και πέρα, μην πέσετε στην παγίδα πωλητών που θα προωθήσουν κομμάτια που αυτοί θέλουν.

 

Κινηθείτε με τα φορέματα

Μη στέκεστε ακίνητη όταν δοκιμάζετε ένα ρούχο γιατί την ημέρα του γάμου θα είστε σε συνεχή κίνηση. Κινηθείτε στο χώρο, καθίστε, αν χρειαστεί χορέψτε ακόμα, για να τεστάρετε πόσο άνετο είναι το φόρεμα.

 

Κρατήστε σημειώσεις

Οι φωτογραφίες συνήθως δεν επιτρέπονται στην πρώτη πρόβα. Κρατήστε, λοιπόν, σημειώσεις στα ραντεβού σας για να θυμάστε τι σας άρεσε και να μην μπερδευτείτε αργότερα. Επιπλέον, αποθηκεύστε εικόνες με τα νυφικά που σας άρεσαν από τις επίσημες σελίδες των οίκων.

 

Συνεννοηθείτε σωστά

Όλες οι λεπτομέρειες θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες και στις δυο πλευρές, πριν δώσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. Από τις αλλαγές που θέλετε να γίνουν, την προκαταβολή και το πότε θα γίνουν οι τελικές πρόβες, μέχρι την ημερομηνία παράδοσης του νυφικού και το τελικό ποσό.

 

 

Τέλος, πόσες φορές θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι τέτοιο? Γι αυτό πάνω από όλα ευχαριστηθείτε τη διαδικασία!

 

by Σοφία Κυριλλίδου