10 Υπέροχα hairstyles για έναν φθινοπωρινό γάμο


Ετοιμάζετε έναν φθινοπωρινό γάμο και ψάχνετε το τέλειο χτένισμα που θα ταιριάξει και με τη σεζόν? Μην κοιτάτε αλλού. Εμείς βρήκαμε για εσάς τα πιο όμορφα φθινοπωρινά, νυφικά hairstyles και σας τα παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο. Υπάρχουν πάρα πολλές φθινοπωρινές επιλογές και σίγουρα θα βρείτε την ιδανική για εσάς.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε στη συνέχεια το κατάλληλο χτένισμα. Έπειτα, δείξτε τη φωτογραφία στον hairstylist που θα επιμεληθεί το νυφικό σας χτένισμα και... έτοιμη για τη μεγάλη μέρα!

 

Βρείτε, λοιπόν, ακολούθως, μία λίστα με υπέροχα hairstyles που μπορούν να ταιριάξουν γάντι σε έναν φθινοπωρινό γάμο. Πάρτε ιδέες και βρείτε ένα look για τα μαλλιά σας που δεν θα μετανιώσετε, αντιθέτως θα αγαπάτε να το βλέπετε πάντα!

 

Κοντά, φιλαριστά με πρασινάδα

Κοντά, φιλαριστά με πρασινάδα

Μπορείτε να γίνετε δημιουργική και να επιλέξετε ένα κοντό, φιλαριστό κούρεμα, το οποίο θα εμπλουτίσετε με πολλή πρασινάδα για ένα μοναδικό look που οι καλεσμένοι σας δύσκολα θα ξεχάσουν. Θα χαρείτε το κούρεμα και μετά τον γάμο!

 

Floral στεφανάκι

Floral στεφανάκι

Πώς μπορεί μία νύφη να κάνει με πολύ μικρή δουλειά ένα παστέλ, floral στεφανάκι κατάλληλο για το φθινόπωρο: Απλά επιλέγει άνθη σε toned-down, πλούσια, φθινοπωρινά χρώματα. 

 

Ένα διαφορετικό ponytail

Ένα διαφορετικό ponytail

Για τις νύφες που δεν θέλουν «φασαρία» στα μαλλιά τους και θέλουν ένα γλυκό και απλό χτένισμα, αυτό το ponytail με τον όγκο, τραβηγμένο προς τα πίσω είναι πραγματικά ό,τι πρέπει. Οι κλασικές επιλογές είναι πάντα δημοφιλείς για όλους τους σωστούς λόγους.

 

Χαλαρές μπούκλες και αξεσουάρ

Χαλαρές μπούκλες και αξεσουάρ

Αυτό το μοναδικά διακοσμημένο χτένισμα πραγματικά «φωνάζει» φθινόπωρο. Χαλαρές μπούκλες, κλαδάκια, πορτοκαλί χρώμα. Φανταστικό! Συμφωνείτε?

 

Κυματιστά μαλλιά με ανταύγειες

Κυματιστά μαλλιά με ανταύγειες

Ανταύγειες που μπορούν πολύ εύκολα να τονίσουν το πρόσωπ�� της νύφης και κυματιστά μαλλιά? Αρχικά μοιάζει με καλοκαιρινό hairstyle, το οποίο όμως μπορεί πολύ εύκολα να δώσει ζωή και σε ένα φθινοπωρινό bridal look. Γιατί όχι?

 

Πλεξούδα και κουάφ

Πλεξούδα και κουάφ

Ενώ οι πλεξούδες με λουλούδια είναι ένα χτένισμα που βλέπουμε συχνά το καλοκαίρι, μία τέτοια πλεξούδα συνδυασμένη με μία λαμπερή κουάφ μοιάζει πιο ταιριαστή για έναν φθινοπωρινό γάμο. Και κάνει το όλο look της νύφης ακόμη πιο εντυπωσιακό.

 

Updo με στρας

Updo με στρας

Διακοσμήστε με στρας το νυφικό σας updo για ένα φθινοπωρινό look που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και θα σας χαρίσει όμορφες φωτογραφίες.

 

Braided κότσος με φθινοπωρινές πινελιές

Braided κότσος με φθινοπωρινές πινελιές

Ένας braided κότσος δεν μπορεί ποτέ να είναι λάθος επιλογή. Πόσο μάλλον όταν είναι τόσο όμορφα στολισμένος με άνθη και κλαδάκια που παραπέμπουν σε φθινόπωρο.

 

Maxi, χαμηλός κότσος με μίνιμαλ αξεσουάρ

Maxi, χαμηλός κότσος με μίνιμαλ αξεσουάρ

Πόσο κομψός είναι αυτός ο ογκώδης, χαμηλός κότσος για έναν φθινοπωρινό γάμο? Τα μίνιμαλ, χρυσά αξεσουάρ κάνουν το αποτέλεσμα απίστευτα κομψό.

 

Full-on glam

Full-on glam

Για τη νύφη που αγαπά την υπερβολή: Έντονες μπούκλες με όγκο και ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ στη μία πλευρά. Ένα χτένισμα που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε εποχή, σίγουρα κατάλληλο και για έναν φθινοπωρινό γάμο.

 

Πώς σας φάνηκαν τα hairstyles που εμείς αγαπήσαμε περισσότερο για τη σεζόν? Τελικά, πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας για τον φθινοπωρινό σας γάμο?

by Βάσια Καττή