10 από τις μεγαλύτερες τάσεις στον γάμο για το 2018, σύμφωνα με το Pinterest


Μόλις αποχαιρετίσαμε το 2017 και ήδη διανύουμε τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Σίγουρα, πολλά ζευγάρια σχεδιάζουν να παντρευτούν φέτος και, πέρα από αυτά που έχουν ήδη στο μυαλό τους για την οργάνωση του ονειρικού τους γάμου, δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να ρίξουν και μία ματιά στα trends της χρονιάς. Οι ιδιοφυΐες του Pinterest έψαξαν εκατομμύρια όρους αναζήτησης για να βρουν τις τάσεις που πιθανολογείται ότι θα εμφανιστούν το 2018 – και, πιο συγκεκριμένα, στα σχέδια του γάμου σας!

 

#1: Vegan επιδόρπια

Vegan επιδόρπια

Τα vegan επιδόρπια φαίνεται πως θα είναι μία από τις μεγάλες τάσεις στους γάμους του 2018, αφού παρουσίασαν μία αύξηση +329% στις αναζητήσεις του Pinterest.

 

#2: Mocktails ή «Virgin Cocktails» 

 Mocktails ή “Virgin Cocktails”

Η ονομασία τους προέρχεται από τη λέξη «mock» της οποία η ρίζα προέρχεται από τις λέξεις «imitate» ή «mimic» που σημαίνει μίμηση και από το «cocktails». Στην ουσία πρόκειται για απομίμηση cocktail, δηλαδή cocktails χωρίς αλκοόλ. Όσοι από εσάς δεν θέλετε να ξεκινήσετε τον έγγαμο βίο με hangover, επιλέξτε mocktails: είναι ιδανική επιλογή, ενώ παρουσίασαν και μία άνοδο στην αναζήτηση της τάξης του 160%.

 

#3: Statement σκουλαρίκια

Statement σκουλαρίκια

Τα μεγάλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια εξακολουθούν να είναι τάση και φέτος. Συγκεκριμένα, οι αναζητήσεις για «structured statement earrings» αυξήθηκαν κατά 947%. Πόσο όμορφες δείχνουν, άλλωστε, οι νύφες που επιλέγουν να πιάσουν τα μαλλιά τους και να λανσάρουν statement σκουλαρίκια?

 

#4: Side slit φορέματα

Side slit φορέματα

Πρόκειται για φορέματα που έχουν ένα μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, με αποτέλεσμα να αποκαλύπτουν τα πόδια. Ένα τέτοιο νυφικό είναι μία εντυπωσιακή επιλογή, ενώ οι νύφες που θα το επιλέξουν θα είναι σίγουρα μέσα στη μόδα για το 2018. Οι αναζητήσεις για αυτά τα φορέματα στο Pinterest παρουσίασαν μία άνοδο της τάξης του 147%.

 

#5: Μοναδικά στολισμένα παπούτσια

Μοναδικά στολισμένα παπούτσια

Σύμφωνα με τις μετρήσεις στο Pinterest, τα «στολισμένα» παπούτσια αναμένεται να είναι μεγάλη τάση και το 2018. Οι αναζητήσεις για τα συγκεκριμένα παπούτσια αυξήθηκαν κατά 222%. Λατρεύουμε αυτό το trend καθώς συναντάται τόσο σε ψηλοτάκουνα, όσο και σε flats, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε νύφη μπορεί να βρει το στιλ εκείνο που την αντιπροσωπεύει καλύτερα.

 

#6: Γεωμετρικά nail art designs

 Γεωμετρικά nail art designs

Ψάχνετε τρόπους να αναδείξετε τη βέρα σας? Τι καλύτερο από ένα όμορφο μανικιούρ? Τα γεωμετρικά nail art designs αναμένεται να είναι τάση φέτος με ένα 83% αύξηση στις αναζητήσεις.

 

#7: Ταξίδια στην έρημο

 Ταξίδια στην έρημο

Ψάχνετε ιδέες για το ταξίδι του μέλιτος? Τα ταξίδια στην έρημο θα είναι πάρα πολύ δημοφιλή το νέο έτος, αφού οι χρήστες του Pinterest τα αναζήτησαν πολύ περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω αναζήτηση αυξήθηκε κατά 125%

 

#8: Finger tattoos

Finger tattoos

Τα μικροσκοπικά τατουάζ στα δάκτυλα των χεριών αυξήθηκαν στις αναζητήσεις του Pinterest κατά 252%. Πώς σας φαίνεται η ιδέα να κάνετε ένα matching tattoo στα δάκτυλά σας μαζί με το άλλο σας μισό λίγο πριν τη μεγάλη μέρα?

 

#9: Γεμισμένα μπαλόνια

Γεμισμένα

Όσο για τη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης, η τάση που αναμένεται να βλέπουμε παντού το 2018 είναι τα... γεμισμένα μπαλόνια! Οι αναζητήσεις για «γεμισμένα μπαλόνια» (filled balloons) - με glitter, φύλλωμα και άλλα – σχεδόν διπλασιάστηκε, με μία αύξηση της τάξης του 86%.

 

#10: Διαφορετικό βιβλίο ευχών

Διαφορετικό

Τα ζευγάρια φαίνεται πως ολοένα και απομακρύνονται από την επιλογή ενός πιο κλασικού βιβλίου επισκεπτών και προσανατολίζονται προς πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Ο όρος «guest book keepsake» στην αναζήτηση του Pinterest αυξήθηκε κατά 216%!

 

by Βάσια Καττή