5+1 πράγματα που ξεχνά ΚΑΘΕ νύφη


Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας σχετικά με την οργάνωση του γάμου σας. Εδώ, θα βρείτε τις 6 κορυφαίες παραλείψεις κάθε μα κάθε νύφης! Η λίστα αυτή θα σας βοηθήσει να γίνετε η….εξαίρεση στον κανόνα, να αποφύγετε τις πιο κοινές παγίδες κατά το σχεδιασμό και να απολαύσετε τη μεγάλη σας μέρα.

Λοιπόν, κάθε νύφη ξεχνάει… 

 

#1: ...να φορέσει τα παπούτσια της 

Οι φουσκάλες από τα καινούρια παπούτσια μπορεί πραγματικά να σας χαλάσουν τη σημαντική αυτή μέρα και να ανατρέψουν τη χαλαρή ατμόσφαιρα που θέλατεΦροντίστε να φοράτε σχετικά συχνά τα παπούτσια του γάμου σας μέσα στο σπίτι όσο πλησιάζει η ημερομηνία -ειδικά αν δεν έχετε συνηθίσει να φοράτε τακούνια. Μία καλή ιδέα είναι να έχετε και ένα ζευγάρι όμορφα flats ως back up για τη μεγάλη μέρα just in case. 

 

Φορέστε τα παπούτσια σας μέσα στο σπίτι πριν τη μεγάλη μέρα. 

 

#2: …να φάει πρωινό 

Είναι πολύ πιθανό στη βιασύνη για να προλάβετε να κάνετε μαλλιά και μακιγιάζ και να είστε έτοιμες στην ώρα σας να παραλείψετε το πρωινό. Ή και το μεσημεριανό, αν παντρεύεστε λίγο αργότερα. Μην αφήσετε μία κοιλιά που γουργουρίζει ασταμάτητα να ενοχλήσει το γάμο σας! Πάρτε στην τσάντα σας μία μπάρα πρωτεΐνης, για να τη φάτε ενώ είστε στο τρέξιμο, αν δεν έχετε χρόνο για κανονικό φαγητό. Μην ξεχνάτε ότι αν είστε εξαντλημένη, δε θα απολαύσετε τη μεγάλη μέρα όσο θα θέλατε. 

 

#3: …να πάρει μία όμορφη κρεμάστρα για το νυφικό 

Μία πλαστική κρεμάστρα ή ένα φτηνό σύρμα μπορεί πραγματικά να χαλάσει την κλασική φωτογραφία του νυφικού πριν την τελετή. Μπορεί να είναι λεπτομέρεια, αλλά στο τέλος θα χαρείτε που πήρατε μια όμορφη κρεμάστρα και κάνατε και αυτή την μικρή πινελιά παραμυθένια.  

 

Αγοράστε μία όμορφη κρεμάστρα. 

 

#4: …να ετοιμάσει ένα νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης 

Καλό είναι πριν το γάμο να ετοιμάσετε ένα νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης. Μέσα σε αυτό μπορείτε να βάλετε οδοντικό νήμα, κόλλα, παραμάνες, τσιμπιδάκια, ταμπόν, τσίχλες, μαντηλάκια καθαρισμού, αποσμητικό, άρωμα, παυσίπονα, λίμα και πολλά άλλα. Ό,τι νομίζετε εσείς ότι μπορεί να χρειαστείτε την τελευταία στιγμή. Κανείς δεν έχασε επειδή ήταν προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα! 

 

#5: …να κανονίσει το μάζεμα  στο τέλος της βραδιάς 

Το catering που θα κλείσετε θα αναλάβει να καθαρίσει τα πιάτα, τα ποτήρια, τα σκουπίδια κλπ. (αρκεί φυσικά να το έχετε ξεκαθαρίσει από την αρχή), ωστόσο τι γίνεται με τα διακοσμητικά και όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να φροντίσετε εσείς? Ζητήστε βοήθεια από πριν από μερικούς φίλους ή συγγενείς για να μαζέψετε μετά τη δεξίωση τα διακοσμητικά, τα λουλούδια, τις κορνίζες, τα γαμήλια δώρα… Δεν θέλετε να αφήσετε πίσω τίποτα σημαντικό από τη μεγάλη σας μέρα. 

 

#6: …να περάσει χρόνο με τον αγαπημένο της εκείνη τη μέρα 

Πολύ συχνά, μετά το γάμο, τα ζευγάρια λένε πως τελικά, μετά από όλον αυτό τον σχεδιασμό που διήρκησε μήνες ολόκληρους, η μέρα πέρασε τόσο γρήγορα, που δεν πρόλαβαν να την απολαύσουν μαζί. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας για να τον περάσετε με το άλλο σας μισό. Αναλογιστείτε το ταξίδι που ξεκινάτε μαζί και μην ξεχνάτε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο γίνονται όλα αυτά: για να είστε μια ζωή μαζί. 

 
 
 
Περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας την ημέρα του γάμου. 

 

by Βάσια Καττή