10 σημάδια οτι βρήκες το τέλειο νυφικό


Το να πάρεις το τέλειο νυφικό είναι δύσκολο και πολύπλοκο, όπως είναι και το να βρεις το άλλο σου μισό. Ο καθένας προτίθεται να βρει την απόλυτη ευτυχία με το γάμο του και το να βρεις το κατάλληλο νυφικό για αυτήν την μοναδική στιγμή της ζωής σου, επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια γκάμα, μπορεί να αποδειχθεί μια επίπονη διαδικασία. Εδώ είναι 10 σημάδια που μπορούν να σας πουν αν έχετε βρει το τέλειο νυφικό!

1. Όταν πιάσετε τον εαυτό σας να περιγράφει το νυφικό σας ως "το πιο εκπληκτικό" φόρεμα που έχετε δει ποτέ, ή "το καλύτερο" φόρεμα σε ολόκληρο τον κόσμο, τότε η (άλλη) αδελφή ψυχή σας βρέθηκε!

2. Εάν φανταστείτε τον εαυτό σας να ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας και ο άνθρωπος σας να μένει άφωνος μόλις σας δει με το νυφικό, τότε έχετε το σωστό νυφικό!

3. Εάν σκέφτεστε άλλα μέρη που μπορείτε να φορέσετε το νυφικό σας φόρεμα μετά το γάμο, έχετε κατά πάσα πιθανότητα βρει το ένα και μοναδικό για εσάς!

4. Σας φαίνεται οτι το νυφικό που διαλέξατε δεν μoιάζει με κανένα άλλο που έχετε βάλει; Το νυφικό που διαλέξατε κάνει ολα τα άλλα να μοιάζουν ξαφνικά σαν να είναι χάλια; Τοτέ μάλλον το βρήκατε!!

5. Υπάρχει κάποιος στο στενό κύκλο σας που συγκινήθηκε όπως η μητέρα σας, ή η αδελφή σας, ή η καλύτερη σας φίλη; Όπως και αν συνηθίζουν να εκφράζονται, αν είναι με δάκρυα στα μάτια, τότε έχετε βρει το σωστό φόρεμα. 

6. Είστε σίγουρη οτι αυτη είναι η καλύτερη εμφάνιση που είχατε ποτέ και ότι το φόρεμα συμπληρώνει τέλεια τις καμπύλες σας; Τότε αυτό είναι....

7. Το νυφικό σου σε κάνει και κοκκινίζεις ακόμη και όταν δεν έχει αποχρώσεις του ροζ; Σε κάνει και αναπολείς τρυφερές μνήμες από τις καλύτερες στιγμές με τον αγαπημένο σας; Αν ναι, τότε εσύ και το νυφικό σου είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο!

8. Αν νοιώθετε οτι δεν ανησυχείτε για το τι σκέφτεται ο καθένας για το νυφικό σας, αλλά ξέρετε ότι εσάς σας αρεσεί και λατρεύετε τον τρόπο που κάθετε στο σώμα σας; Τότε φυσικά, όλοι οι άλλοι θα το λατρέψουν! 

9. Δεν σας απασχολεί ότι δεν μπορείτε να φορέσετε κάτι άλλο εκτός από αυτό που έχετε επιλέξει για τη μεγάλη ημέρα του γάμου σας; Σκέφτεστε ότι αυτό το νυφικό κάνει τη μέρα σας όλο και καλύτερη και είστε έτοιμη να τα βάλετε με όποιον λέει το αντίθετο, συμπεριλαμβανομένου και του γαμπρού; Λοιπόν, λοιπόν, νομίζω το βρήκαμε! 

10. Αισθάνεται σαν να ερωτευτήκατε μια ακόμη φορά; Μήπως νιώθετε όπως αισθανθήκατε την πρώτη φορά που συναντήσατε τον γαμπρός σας; Τώρα είναι η ώρα να πείτε "ναι" στο νυφικό σας!