Συμβουλές Για Ένα Διαχρονικό Γαμήλιο Look


Καμία νύφη δεν θέλει να κοιτά πίσω στη μέρα του γάμου της και να μην της αρέσει αυτό που φορούσε ή, ακόμη χειρότερα, να αισθάνεται ότι το στιλ της δεν άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου. Με τόσες πολλές επιλογές διαθέσιμες, καμιά φορά είναι δύσκολο να διαλέξετε κάτι που σας αρέσει και που νιώθετε πως θα παραμείνει κλασσικό στο πέρασμα του χρόνου. Δείτε μερικά tips για να δημιουργήσετε το τέλειο διαχρονικό look για την ημέρα του γάμου σας.

Απλά Πράγματα

Η επιλογή μιας «trendy» νυφικής ενδυμασίας μπορεί να είναι κατάλληλη για την ημέρα του γάμου σας. Ποτέ όμως δεν μπορεί να κάνετε λάθος με ένα κλασικό, λευκό φόρεμα στολισμένο με ένα ρομαντικό λευκό πέπλο και μια προσωπική προσθήκη. Λουλούδια στα μαλλιά ή ένα κομψό μαργαριταρένιο κολιέ μπορούν να συμπληρώσουν το παραδοσιακό σύνολό σας.

 

Κλασικά Υφάσματα

Δώστε προσοχή στο ύφασμα. Γενικά, το σιφόν, η δαντέλα και το μετάξι φαίνονται πάντα όμορφα. Διαλέξτε παραδοσιακά στιλ με καθαρές γραμμές, όπως φορέματα σε γραμμή Α. Μπορείτε πάντα να του δώσετε ένα προσωπικό touch με τα αξεσουάρ σας.

 

 

Μακιγιάζ, Το Πολύτιμο

Να θυμάστε ότι τα μαλλιά και το μακιγιάζ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Καλό είναι να κάνετε -τουλάχιστον- μία δοκιμή πριν από την ημέρα του γάμου σας.

 

Η Διαχρονικότητα Του Πέπλου

Ποτέ δεν παλιώνουν τα πέπλα από δαντέλα ή τα οικογενειακά κειμήλια. Πρόκειται για ένα κλασσικά όμορφο στοιχείο του νυφικού look που είναι πάντα μέσα στη μόδα.

 

 

Κάτι Παλιό Και Κάτι Καινούριο

Ένα μετατρέψιμο φόρεμα που επιτρέπει περισσότερη κάλυψη κατά τη διάρκεια της τελετής και γίνεται λίγο πιο ανάλαφρο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, είναι ένας τέλειος τρόπος για να αγκαλιάσετε ένα πιο κλασικό στιλ, χωρίς να νιώθετε πως περιορίζεστε. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα δαντελένιο μακρυμάνικο τοπ και να το φορέσετε πάνω από ένα στράπλες νυφικό, έτσι ώστε να κρατήσετε τα μακριά μανίκια για ένα μέρος της μέρας και για το υπόλοιπο, τον χορό, να αφήσετε να φανεί λίγο δέρμα, με κομψό τρόπο.

 

Άφησε Τα Περισσότερα Στη Φαντασία

Ένα φόρεμα που παρέχει περισσότερη κάλυψη και εκθέτει πολύ λίγο δέρμα, είναι τόσο σέξι, όσο και κομψό. Καλύψτε τα χέρια σας με όμορφα, διάφανα μανίκια: είναι διαχρονικό και απίστευτα κλασσικό.

 

 

Όχι Στα Πολλά Αξεσουάρ

Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ τα οποία πιστεύετε πως κάποια μέρα θα γίνουν οικογενειακά κειμήλια και θα περάσουν στην κόρη, ή την εγγονή σας. Μπορείτε να φορέσετε σκουλαρίκια ή ένα διακριτικό κολιέ. Μην βάλετε όμως πάρα πολλά αξεσουάρ, λίγα και καλά.

 

Ο Γαμπρός

Μην ξεχνάτε τον γαμπρό! Βεβαιωθείτε πως το στιλ του γαμπρού ταιριάζει με το δικό σας. Ένα υπέροχο κοστούμι ή ένα προσαρμοσμένο σμόκιν σε κλασικό μαύρο ή μπλε θα δείχνει καταπληκτικά δίπλα στο φόρεμά σας.

 

Μαλλιά Τραβηγμένα Πίσω

Τα απλά μαλλιά τραβηγμένα πίσω από το πρόσωπο σε έναν χαμηλό κότσο ή ένα απλό σινιόν δεν θα παλιώσουν ποτέ. Όσα χρόνια και αν περάσουν, πρόκειται για χτενίσματα που δεν θα μετανιώσετε.

 

 

Να Είσαι Εσύ

Μείνετε πιστή στο δικό σας, μοναδικό στιλ. Κάτι που ταιριάζει σε εσάς μπορεί να μην πηγαίνει σε κάποιον άλλο. «Η μόδα φεύγει, το στιλ παραμένει», είχε πει η Coco Chanel. Να το θυμάστε!

 

by Βάσια Καττή